Partners en deelnemende BusinessSchaatsTeams van De SchaatsChallenge 2016

Hieronder staan onze partners en deelnemende BusinessSchaatsTeams.

Wilt u hier ook bij staan?
Dat kan! Schrijf uw bedrijf in voor het BusinessSchaatsen of neem contact op via het contactformulier.

HOOFDSPONSOR: Mevrouw de Aankoopmakelaar

Bij de aankoop van een huis komt veel emotie kijken en daarom is het verstandig om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen. Bij Mevrouw de Aankoopmakelaar bent u aan het goede adres. Want het is namelijk onze ervaring dat wanneer u enthousiast bent over een huis, het erg lastig is om ook nog rationeel te handelen. En daar kunnen wij u goed bij helpen als ervaren aankoopmakelaars. Wilt u een kennismakingsgesprek op 1 van onze vestigingen Den Haag, Amsterdam, Rotterdam. s-Hertogenbosch, Leiden/Alphen aan den Rijn of Tilburg neemt u dan contact met ons op.

Schaatsbaan Rotterdam

Op de twee overdekte banen kan er drie maanden lang worden geschaatst. Op de overdekte 400-meterbaan met officiële ISU-afmetingen kunnen jonge talenten, schaatsverenigingen, sportieve recreanten en wedstrijdschaatsers terecht. De overdekte 800m2 funbaan is onder meer geschikt voor beginnende schaatsers, schoolschaatsen, kunstschaatsen, ijshockey en curling.
Rotterdam is weer een schaatsstad!

InDeRunning

InDeRunning adviseert bedrijven hoe om te gaan met marketingactiviteiten (lanceren en onder de aandacht brengen van nieuwe producten en diensten), social media maar ook ten aanzien van het ontplooien van MVO acties en het ophalen van gelden voor goede doelen.

Tevens is InDeRunning gespecialiseerd in het organiseren van sportevents voor bedrijven of goede doelen, waarbij gelden opgehaald worden. Een niche hierin is het organiseren van hardloopwedstrijden in stadions met Stadium Fun Run.

Support and Donate

Support and Donate is een online donatieplatform en ondersteunt acties voor en door verenigingen, goede doelen organisaties en bedrijven om additionele inkomsten te genereren. Ook een online donatieactie opstarten met uw bedrijf of goede doel waarbij uw donatieplatform op maat gemaakt wordt en juist via uw eigen kanalen wordt ontsloten? Wij van Support and Donate gaan graag samen met u aan de slag vanaf het bedenken van het fundraising concept tot de implementatie en uitvoering van het evenement.

Waterpas Civiel Adviesbureau B.V.

Met vestigingen in Rotterdam en Hoofddorp is Waterpas een middelgroot civieltechnisch adviesbureau. Klanten zijn projectontwikkelaars, waterschappen, gemeente, GWW-aannemers ne nutsbedrijven. Van projectvoorbereiding tot en met uitvoeringsbegeleiding kan Waterpas ingezet worden. Kijk voor een overzicht van alle activiteiten, de actuele projecten op onze website en we komen graag langs voor een oriënterend gesprek over onze toegevoegde waarde bij uw projecten. En natuurlijk tot ziens op het ijs!

Lagendijk Sportprijzen

In onze online winkel vindt u de grootste sportprijzen collectie van Nederland. U kunt alles eenvoudig bestellen en we zorgen voor een snelle levering. We beschikken over computergestuurde graveermachines en lasergraveermachines om uw prijs een geheel eigen karakter te geven. Als u toch nog iets anders zoekt, informeer dan even bij ons en we zullen alles doen om uw vraag te beantwoorden.

DEEL DEZE PAGINA
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone