Inschrijfgeld en sponsorgeld

Deelname aan de SchaatsChallenge kost €7,- (op de dag zelf €10,) voor kinderen tot en met 14 jaar. Ben je ouder dan betaal je €11,50 (op de dag zelf €12,50). Via je donatiepagina die je na inschrijving zelf kan aanmaken kun je extra donatiegeld ophalen. Streef ernaar om in totaal minimaal €100,- op te halen. Voor elke deelnemer die ook een donatiepagina aanmaakt wordt er €2,50 gedoneerd aan Stichting Ambulance Wens. Het donatiegeld wordt door Ambulance Wens rechtstreeks ingezet voor het mogelijk maken van nieuwe wensen voor terminale patiënten.

Dagprogramma

Hieronder het dagprogramma:

Open 16:00 uur
Welkomstwoord 16:45 uur
Start Challenge 17:00 uur
Einde Challenge 18:00 uur
Prijsuitreiking 18:15 uur
Einde programma 19:00 uur

Op de locatie wordt je ontvangen en mag je de baan op als je je E-tickets laat zien, die je bij de inschrijving per persoon krijgt. Inschrijven kan dus ook voor meerdere personen per keer. Bij de schaatsbaan kun je ook schaatsen huren. Er is ook een officiële handeling achteraf waarbij het totaal bedrag van de SchaatsChallenge wordt benoemd en waarbij enkele deelnemers nog in het zonnetje worden gezet die veel donatiegelden hebben opgehaald.

Deelnemersinformatie

Iedereen die zich heeft ingeschreven krijgt in de aanloop naar de SchaatsChallenge een mail met de laatste deelnemersinformatie.

Mooie prijzen voor hoogste sponsorwervers per ijsbaan

De deelnemers die het meeste sponsorgeld ophalen maken kans op mooie sportieve prijzen. Hierover volgt later meer informatie.

Vragen

Mocht je nog vragen hebben, mail die dan naar hello@deschaatschallenge.nl of bel 06-1673 4706.

Volg ons op social media

Volg het laatste nieuws over De SchaatsChallenge ook op Facebook en Twitter.

DEEL DEZE PAGINA
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone