Schaats Challenge 2017

De SchaatsChallenge is een jaarlijks fondsenwervend sportevenement voor Stichting Ambulance Wens. Volgend jaar wordt er weer op de Schaatsbaan Rotterdam één uur rondjes geschaatst om geld in te zamelen voor terminale patiënten die nog een laatste wens in vervulling willen zien gaan. De datum van het evenement wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt!

20% korting bij aankoop van 4 of meer tickets!

20% korting bij aankoop van 4 of meer tickets!

(geldt enkel bij voorinschrijving)

Met wie ga jij meedoen?

Je kunt zelf meedoen op de Schaatsbaan Rotterdam en via je eigen donatiepagina extra gelden ophalen voor het goede doel, maar je kunt het ook samen doen met je sportvereniging, bedrijf of school?

Het inschrijfgeld voor kinderen tot en met 14 jaar bedraagt €7,- (op de dag zelf €10,-). Ben je 15 jaar of ouder dan betaal je €11,50 (op de dag zelf €12,50). Schrijf jij je vooraf in via de website met 4 of meer personen? Dan krijg je ook nog eens 20% korting.

Voor elke deelnemer die ook een donatiepagina aanmaakt wordt er €2,50 gedoneerd aan Stichting Ambulance Wens en voor elke business team die ook een donatiepagina aanmaakt wordt er €50,- gedoneerd.

Het streven voor elke deelnemer is om ook minimaal €100,- bij elkaar te brengen voor het goede doel (Is geen verplichting).

Volg ons op Social Media

Volg het laatste nieuws over De SchaatsChallenge ook op Facebook en Twitter.

DEEL DEZE PAGINA
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone