De SchaatsChallenge van start! “Het was super!”

Op de eerste twee locaties is De SchaatsChallenge op 17 februari een groot succes en feest geweest. Op beide banen is een uur geschaatst om geld op te halen voor Stichting Ambulance Wens! Het totaal bedrag van de actie zal morgen bekend gemaakt worden als ook de laatste Challenge is geweest in De Uithof van Den Haag. Doneren aan de deelnemers van alle banen kan tot zondagavond 20:00 uur via: HIER DONEREN

“Super was het”, aldus directeur en oprichter Kees Veldboer van de Stichting. “Dit beloofd wat voor Den Haag op vrijdag aanstaande en hier kan men zich nog voor inschrijven. We beginnen daar om 15:30 uur!”

Een verrassing was dat ook Hart van Nederland op de baan in Rotterdam aanwezig was.
Hier is een leuk beeldverslag van gemaakt welke hieronder te zien is.

Hart van Nederland bij de SchaatsChallenge

Hier is de uitzending te bekijken: VIDEO BEKIJKEN

Op onze facebook pagina zijn ook foto’s van de diverse locatie van het event geplaatst.
Hier de link naar onze pagina: FACEBOOK DE SCHAATSCHALLENGE.